Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ SPORT VILLAGE ΑΘΗΤΑΚΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

 

Είμαστε στην πολυ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την "SPORT VILLAGE - ΑΘΗΤΑΚΗ"

Η κατασκήνωση του Sports Village Athitaki διαθέτει τις πιο άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις πράγμα που καιρό μας αποσχολούσε ώς τμήμα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά  την Κα Μάγδα Αλεξοπούλου που μας στηρίζει σε αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα μας για αναγνώριση και εδραίωση στο χώρο του Handball αλλά και στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο.

Τέτοιου είδους συνεργασίες ανεβάζουν για εμάς τον "πήχη ψηλότερα" ιδίως κάτω απο αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας!

Ελπίζουμε αυτή η καινούργια συνεργασία να διατηρηθεί και τα επόμενα χρόνια!  

 



Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ "ΓΙΑΛΟΣ" &.....TOMMY BELL...


 Την Κυριακή 11 Οκτώβρη το τμήμα είχε την τιμή να γνωρίσει από κοντά έναν αξιόλογο ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία εστίασης....αλλά και συγγραφέα Κο Νίκο Καμπανό.

Μας "φιλοξένησε" στο κατάστημά του "Γιαλός" στο Καβούρι  σε ένα εκληπτικά όμορφο χώρο δίπλα στο κύμα...γευτήκαμε τα γευστικότατα πιάτα της κουζίνας απο επαγγελματίες του χώρου...συζητήσαμε για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ άλλα και για την δεύτερη "αγάπη" του...την συγγραφή βιβλίων...



Με το κασκόλ του Πανιωνίου "κρεμασμένο" από πάνω απο τους αθλητές και τις αθλήτριες του τμήματος τα παιδια πέρασαν ευχάριστα 2 ώρες και έφυγαν ενθουσιασμένα και ικανοποιημένα απο αυτή την "ξαφνική Κυριακάτικη έξοδο" και με την γνωριμία τους με τον Κο Νίκο Καμπανό

Με τον φίλο (πλέον) Νίκο τον έφορο του τμήματος Κο Κολοκούτσα τους προπονητές των ομάδων περάσαμε ένα πολύ όμορφο βράδυ συζητώντας όχι μόνο για τον Ιστορικό και την παρούσα δύσκολη επέτειο των 130 χρόνων άλλα και για τις επιχειρήσεις του με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της εστίασης σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, τα σχέδια του αλλά και για την έκδοση του βιβλίου του "Tommy Bell...και άλλες ιστορίες" και φεύγοντας μας δώρισε ένα βιβλίο του με προσωπική αφιέρωση.....

Πρίν γράψω αυτη την ανάρτηση διάβασα την τελευταία ιστορία που μας αφιέρωσε με τίτλο "Για τον Ιστορικό" ...μια ιστορία που αξίζει να την διαβάσει κάθε Πανιώνιος επίκαιρη όσο ποτέ!

Μια πολύ όμορφη ιστορία που προσωπικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον να ξεκινήσω άμεσα το διάβασμα του βιβλίου...και μέχρι τώρα το βρίσκω πολύ καλό!

 

Ευχαριστούμε πολύ για την τέλεια φιλοξενία το πολύ όμορφο γεύμα και το βιβλίο......και χαιρόμαστε ειλικρινά για την αρχή της σχέσης μας φίλε Νίκο!

 

 

yalosseafood.gr

Ηλιού 19 & Σελήνης,
16671 Καβούρι Βουλιαγμένη
210.895.2555

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ Κο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

 

Παραδόθηκε το μπαλόνι στην ΟΧΕ απο το ΣΕΦ που περιμέναμε απο τον Ιούλιο για να το χρησιμοποιείσουμε σαν προπονητήριο για το Αντρικό και το Γυναικείο μας.

Την όλη επικοινωνία την ανέλαβε ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχαηλίδης Δημήτρης.

Ο άνθρωπος που επί σειρά ετών (αν και δεν ήταν ποτέ έφορος στο τμήμα) πάλευε να μην κλείσει το αντρικό τμήμα με πολλούς διοικητικούς και μέλη του ΔΣ ανέλαβε πρωτοβουλία (επειδή και κανείς άλλος δεν έδειξε προθυμία ίσως) και έκανε τις επαφές με την ΟΧΕ και τον πρόεδρο Κο Γκαντή.

Δεν θέλω να μπώ σε επιμέρους λεπτομέρειες αλλά μας δόθηαν 3 φορές την εβδομάδα προπονήσεις στον συγκεκριμένο χώρο στις 10.30 με 12.00 μ.μ. (Γερμανικά νούμερα όποιος εχει πάει στρατό καταλαβαίνει) 

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσουμε σαν τμήμα τον Κο Μιχαηλίδη γιατι χωρίς την δική του συμμετοχή ίσως και να περνάγαμε απο έξω απο το μπαλόνι και να το βλέπαμε απλώς!!

Δεν ξέρω εαν θα παραμείνει στο πόστο του ή όχι (αναρτήσεις για παραίτηση) για εμάς είναι απο τους ελάχιστους διοικητικούς (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) που συμπαθούν και προστατεύουν το τμήμα την τελευταία 10ετια και ο Ενας απο τους 2 διοικητικους που γνωρίζω ότι έμπρακτα έχουν "τρέξει" για το χαντμπολλ την τελευταία 10ετία (για την Ιστορία ο άλλος είναι ο Κος Κοζομπόλης Θέμης)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΖΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ HANDBALL!

Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΙΔΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΝΤΟΥ!

Πρίν απο ενα μήνα γνώρισα τον πατέρα ενός αθλητή που ήρθε αυτή την χρονιά στην ομάδα. Είχαμε μία τυπική γνωριμία - χειραψία στην πρώτη μας επαφή.

Ο άνθρωπος αυτός μέσα σε 2 - 3 μήνες γνωρίζει τα πράγματα στο τμήμα για το πως λειτουργεί για τις συνθήκες που δουλεύουμε για τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και ενώ δεν μένει Αθήνα, δεν είναι Πανιώνιος (υποθέτω), δεν έχει καμία υποχρέωση ή αρμοδιότητα...μας δόρισε 20 μάσκες με το σήμα του Ιστορικού.....και για να προλάβω και μερικούς κακοπροαίρετους το παιδί του έτσι και αλλοιώς θα παίξει γιατί είναι σημαντική προσθήκη στο δικό μας ρόστερ!

Η Πανιώνια Ιδέα έτσι όπως την έχω αντιληφθεί εγώ τουλάχιστον είναι ακριβώς αυτό!! 

Η Βοήθεια - Η Συμπαράσταση - Η Συμμετοχή στην προσπάθεια των άλλων που μας ευαισθητοποιεί για κάποιο λόγο και επειδή διαπυστώνουμε ότι τα έχουν ανάγκη τα προσφέρουμε αφιλοκερδώς για να βοηθήσουμε την προσπάθειά τους που την θεωρούμε σωστή αλλά δύσκολη.

Προσωπικά εγώ λοιπόν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ (και μιλώ και εκ μέρους ΟΛΩΝ των αθλητών) για την κίνηση αυτη τον Φίλο και ΠΑΝΙΩΝΙΟ (στην φιλοσοφία) ΧΑΡΗ ΝΤΟΥΡΟ.

Χαίρομαι να έχω τέτοιους ανθρώπους γύρω μου!

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

CHAMPION...& HANDBALL

 


Ημέρα ξεκούρασης....και η Αντρική ομάδα διασκέδασε παίζοντας μπιλιάρδο στον χορηγό μας Champion Billiards Club.....

Πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα σε ένα πολύ όμορφο χώρο μακριά απο εντάσεις και κούραση και διασκέδασαν με μικρότερες μπάλλες!!

Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο και παλίο χαντμπολίστα Γιάννη Γιαννακάκο για την στήριξη και την βοήθεια που μας προσφέρει την χρονιά αυτή που γίνονται σημαντικές προσπάθειες σε όλα τα μέτωπα για την ενίσχυση του τμήματος.